Hotel anvelope

Hotel anvelope - Depozitare anvelope

Ai obosit sa tot cari anvelopele? Iti lipseste spatiul de depozitare? Avem solutia!

Pentru siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic este recomandat sa aveti doua seturi de anvelope: anvelope de vara pentru anotimpurile calde si anvelope de iarna pentru anotimpurile reci.

Servicii incluse in pret

  • Etichetare
  • Verificarea benzii de rulare
  • Verificarea adancimii canelurilor
  • Verificare carcasa
  • Verificarea presiunii pentru anvelopele cu janta

0744 691 658

0744 596 854

Suna acum pentru mai multe informatii! Iti oferim servicii auto complete!

Avantaje

  • Pastrarea in siguranta a anvelopelor
  • Depozitarea intr-un mediu optim
  • Economie de spatiu pentru depozitare
  • Prelungirea duratei de viata a anvelopelor

Cititi cu atentie

Schimburile sezoniere se efectueaza doar pe baza de programare online! Va rugam sa alegeti cu atentie locatia in care ati depozitat anvelopele! Cererile de transfer dintr-un punct de lucru in altul se fac doar pe mail cu cel putin cinci zile inainte de ziua programarii.

Pentru a evita aglomeratia si posibilitatea de a nu gasi locuri disponibile in service, recomandam programarea autoturismelor din timp.

Programarile se pot efectua pe o perioada de 30 zile fata de data la care se efectueaza programarea. Programarile se pot face telefonic la:

Depozitare anvelope

Depozitarea anvelopelor indiferent de anotimp poate deveni problematica daca nu aveti spatiul necesar in garaj, in subsolul blocului sau chiar in balcon.

Pentru a evita deteriorarea anvelopelor pe timpul depozitarii, acestea trebuie sa fie tinute intr-un mediu optim, ferite de lumina, umezeala sau solutii ce pot afecta in mod direct cauciucul.

Pro Invest a creat un serviciu dedicat numit “Hotel de anvelope”. Prin intermediul acestuia puteti pastra anvelope de autoturisme, autoutilitare si 4×4 in siguranta in depozitele noastre pe o perioada nedeterminata. Prin acest serviciu, Superanvelope va pastreaza anvelopele de vara pe perioada anotimpului rece si a anvelopelor de iarna in sezonul estival. Astfel, dumneavoastra nu va mai trebui sa le purtati de grija.

Preturi Hotel Anvelope

Diametru Pret / Set / Luna
12″ – 16″ fara jante 20 Lei
17″ – 18″ fara jante 24 Lei
12″ – 15″ cu jante 24 Lei
16″ cu jante 28 Lei

Ridicarea anvelopelor din Hotelul de Anvelope (fara montaj), se face doar pe baza de programare scrisa (mail).

Predarea anvelopelor se efectueaza in maxim trei zile de la primirea mailului.